Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bude-li většina voličů volit velké strany, pak matematicky vychází, že vznikne koalice Sobotka a Kalousek. Čím více voličů bode volit menší  strany, tím je tato pravděpodobnost nižší.

0 0
možnosti

Koalice ČSSD s TOP 09 by byl poslední hřebíček do rakve, jak pro CSSD tak i TOPku. Myslím že při dalších volbách by se také nemuseli jiš do sněmovny dostat. Zrada na voličích by to byla každopádně na obouch stranách politického spektra.

1 0
možnosti

J50a84n 49H21l13e17d12í70k

23. 8. 2013 22:50

tato eventualita mě nerozčiluje,alespoň by se vzájemně dohodli na optimálním řešení, trapně by se v parlamentě hodiny nehádali a neuráželi a našli by, možná, zlatou střední cestu. Tím by se vyloučila krajní řešení -- revoluční nesmysly, které by následující vlády musely buď vracet nebo nekonečně korigovat, novela za novelou, jak debilků.

1 1
možnosti

Mladý chlapče, piš o něčem, co jsi prožil nebo jsi byl toho součástí v čase ne co sis přečet někde na netu, kdo ví z jakého zdroje. Hlavně, že si Zeman a ČSSD dělala co chtěla, když jí ve sněmovně kvůli menšině neprošlo téměř nic ;-ORv

1 5
možnosti

A odkud má čerpat informace, když ne z veřejně dostupných zdrojů. Jen tak mimochodem, já pamatuji, jak vláda JP prohlasovala zákony s KSČM a vůbec nebrala ohledy na názory koaličních partnerů. To ovšem z Vašeho hlediska bylo v pořádku.

0 0
možnosti

Koalici ČSSD s TOP 09 považuji za vyloučenou. Jde tedy o nesmyslnou spekulaci. Tato koalice by se mohla objevit jen, pokud by nešla sestavit žádná jiná vláda a KSČM by odmítla podpořit vládu ČSSD. To si myslím, že je krajně nepravděpodobné.

2 1
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1690x
V roce 2018 jsem úspěšně dokončil magisterské studium žurnalistiky na Fakultě sociálních studií Masarykovy univerzity.