Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

certik_bertik

5. 8. 2012 17:45
myslím

že není třeba žádná státní maturita. Za degradací vzdělání v ČR může víc faktorů ale nejdůležitější je vznik gymnázií. Pokud by se všechny státní gymnázia zrušily a studenti by museli jít na střední odborné školy, bylo by ve školství o 2/3 problémů míň

0 0
možnosti
JP

Houbar

6. 8. 2012 20:31
Re: myslím

;-D A inteligenci naženeme kopat do příkopů, doktoři vůbec nejsou potřeba...RvRvRv

0 0
možnosti
8

837

5. 8. 2012 14:16
Jo zcela úúúžasně schopný ministr

i ty věčné problémy s dotacemi  jak o nich dokola referovala MF Dnes se vyřešily ze dne na den jako mávnutím kouzelného proutku.

Akorát si tak říkám jestli to úúúžasně dobré řízení resortu a ticho kolem ministerstva není náhodou způsobeno tím že se konečně podařilo vykousat toho nenáviděného ministra kterého tak nevskusně chválil ještě nenáviděnější president.

Ono když si vzpomeneme na ministerstvo  vnitra tak to bylo    lautr totéž, samé problémy stále dokola a jakmile John odešel i ta protiministerská petice se nějak ze dne na den vypařila.

Já bych to viděl spíš tak že mediální šamani, řizení z nějakých tajemných center si veřejné mínění formují dle svého jako bábovičky na pískovišti.

1 0
možnosti
OKV

oldfashioned Kokodák v1a

5. 8. 2012 15:35
Re: Jo zcela úúúžasně schopný ministr

R^

0 0
možnosti
L

laduk

5. 8. 2012 13:34
hm..

Vidím tu prvního studenta se slušnou češtinou. Život tě ale naučí, že nemusí být nejlepší ten, kdo nic nezkazí třeba celé čtvrtletí ..

0 0
možnosti
OKV

oldfashioned Kokodák v1a

5. 8. 2012 12:34
jenom se vyměnil hromosvod, marasmus zůstal...

:-)

1 0
možnosti

Obyčejný člobrda

5. 8. 2012 12:06
Naivní hochu!

Pan Fiala stejně jako oblíbený Fischer boduje hlavně tím, že nic nedělá. Hlavně žádná změna, žádné nepopulární kroky a nedej bože, aby se třeba musel někdo více snažit. Většina českého národa jsou sice peciválové, lidé milující knedlík, pivo a klídek, že to tak silně bere i mladé lidi, je ale alarmující.

1 0
možnosti
PK

Paeris Kiran

5. 8. 2012 12:39
Re: Naivní hochu!

Co proti tomu máte? Nepotřebuju žádné hurá změny v mém životě.

A hlavně nepotřebuju riskovat abych dosáhl něčeho co vlastně nepotřebuju. Místo toho je lepší si pomalu hromadit věci a pak až jich bude dost si stav pomalu zlepšovat.

0 0
možnosti
PH

petrph

5. 8. 2012 11:57
vidíte to moc optimisticky

Já naopak vidím to že Fiala neudělal to podstatné-totiž aby pomohl letošním obětem maturit. Ty totiž nechal Cermatu zcela napospas. Jak známo, většině z nich nepomohlo ani odvolaní na kraj-a jak by mohlo, když hodnocení při odvolaní se dělo naprosto stejným způsob, jako vlastní hodnocení při maturitě. Nyní ovšem přicházejí "skutečná " odvolání-k soudům,takže konečně   Fiala a jeho resort budou muset za dosavadní státní maturity přijmout zodpovědnost.

Pokud jde o Fialovy plány do budoucna-takto obecně a  stručně formulované  zněly pozitivně i současné státní maturity. A on je to sotva tak měsíc co se dali Fialovi experti do práce, takže nic víc než pár  populistických frází typu "nebudeme jako oni" nevypustili. Uvidíme tak někdy v lednu, únoru (dřív to asi nestihnou) než se dozvíme, jak se vlastně budou dělat příští maturity-kolem se toho stihne změnit, a kolik se nechá "z nedostatku času" v dosavadním tvaru(a bude to možná i dobře)

0 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1690x
V roce 2018 jsem úspěšně dokončil magisterské studium žurnalistiky na Fakultě sociálních studií Masarykovy univerzity.