Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kaktusak

13. 3. 2012 23:46
Vyrovnaný rozpočet pravidelně sestavovali komunisté.

A to v podmínkách embarga a studené války (a tedy obřích výdajů na obranu). V rámci kapitalismu prostě není možné rozumně hospodařit. Buď jsou ožebračováni pracující, anebo rostou dluhy.

2 0
možnosti
T

torstyn

14. 3. 2012 6:21
Re: Vyrovnaný rozpočet pravidelně sestavovali komunisté.

Ani se vyrovnaným rozpočtům komunistů nedivím po tom průseru v roce 1953 kdy za 5 let zbankrotovali celý stát.Druhý třiapadesátý rok by již nerozchodili a embargo jim přece plně nahradil velký Sovětský svaz se svou rozvinutou ekonomikou a nerostným bohactvím.A co se týče ožebračování lidí v tom měli komunisti prim největší lopeží a ožebračení lidí u nás byl rok 1948 kdy i tomu ševcovy zebrali verpánek , protože byl vykořisťovatel.

0 0
možnosti
KB

Karel2002

13. 3. 2012 21:14
Mladý pane Osouchu

je jisté, že kdyby přijela třeba Cosa Nostra z Chicaga, znamenalo by to lepší alternativu než tato vláda usvědčených podvodníků (viz např. Nečas a jeho slib nezavedení regulačních poplatků) a neumětelů z ODS a jejich poskoků. Ale nebojte se, vaši oblíbenci se nenechají vyhodit ze sedla a připravit o tak dobrá koryta. Můžete dál lepit jejich plakáty na stěnu svého pokoje.

2 0
možnosti
VH

Stará kára

13. 3. 2012 23:04
Zřejmě nemladý Karle

Co by měli udělat uměletové? Jistě máte hlavu plnou nápadů. Svěřte se

0 0
možnosti
MM

strycek-Joe spol. s r.o.

13. 3. 2012 20:33
Takže Vy nám chcete říci, že pan Nečas je nenahraditelný

, viďte Osouchu. Časem pochopíte, že tomu tak není, myslím, že by si měl spakovat svou síťovku a jít !

1 0
možnosti
VH

Stará kára

13. 3. 2012 20:39
Re: Takže Vy nám chcete říci, že pan Nečas je nenahraditelný

Vy jste vždy plný argumentů!!!!

0 0
možnosti
JR

raz

13. 3. 2012 19:33
Alternativu má nejenm ČSSD, ale česká politika jako celek

Byl jsem  osobně  na Bohumínském sjezdu a tak vím za jakých okolností bylo schváleno usnesení o nepřípustnosti spolupráce s KSČM. Od té doby se situace změnila a z KSČM je legání politické strana. Můžeme mít k této skutečnosti názor jaký chceme, ale musíme to přijmout jako fakt. A tak bez legální koalice ČSSD/KSČM nemůže vzniknout čistě levicová vláda, která by na 100% nesla odpovědnost za realizaci levicové poltiky.Obě strany by se musely svým programem přiblížit nebo po volbách vytvořit kompromis. Tím by zcela jasně daly najevo voličům, že mezi nimi není v podstatě rozdílu a poltická scéna by se vyčistila.Tím by se mohla standartizovat povolební situace.Buď by vyhrála levice,sestavila vládu a nesla by před voliči politickou odpovědnost za vše, co by vykonala, za což by jí  voliči pochválili a zvolili znovu nebo ne a vyhrála by  příště pravice. 

Takhle je to jen na levé straně kočkopes,kde když vyhraje ČSSD tak bude jen vydírána KSČM a při tom by komunisté za nic nenesli odpovědnost.

1 0
možnosti
DK

Fonon

13. 3. 2012 19:45
Re: Alternativu má nejenm ČSSD, ale česká politika jako celek

KSČM je legání politické strana- to s kyselým ksichtem konstatoval i nečas, když se vládě nepodařilo nic najít i přesto, že úkolovala bis

1 0
možnosti
RK

romualda

13. 3. 2012 19:12
Alternativa

Tak ČSSD má mít alternativu..hlavně že současné vládní strany před volbami říkaly něco úplně jiného, než dělají dnes.

Co se týče "regulačních" poplatků, tak vím, že ČSSD nikdy nebyla proti placení stravy v nemocnicích, takže to zas taková novinka není. A jsou v tomto opět lepší, než strana, která je prosadila - ODS před volbami 2006 poplatky popírala. Pak jsme se ale dozvěděli do Tomáše Julínka, že volební program je nesmyslný letáček.

0 0
možnosti
PH

petrph

13. 3. 2012 19:42
Re: Alternativa

Pokud se týče "regulačních poplatků".Ona pravda je taková, že doktoři nedostali a nedostávají poplatky "navíc",původně to bylo tak, že doktoři protestovali, že dostávají od státu a pojišťoven málo peněz (ani to nestačilo na náklady léčení), takže jim stát zákonem umožnil si vybrat zbytek na regulačních poplatcích.Od té doby už ale pojišťovny, při jednáních s nemocnicemi a doktory automaticky počítají s tím co doktoři dostávají na poplatcích a dávají jím o to méně.

Takže, kdyby ČSSD zrušila po volbách zrušila poplatky u doktorů, tak by doktorům a nemocnicím ty peníze skutečně chyběly. Vláda by musela tlačit na pojišťovny aby zvýšily platby ,ale pojišťovny už ty peníze taky nemají, protože ke krize a tolik se nevybere.Nakonec by to vláda musel řešit zvýšením pojistného, a to určitě nechce

0 0
možnosti
PH

petrph

13. 3. 2012 19:02
a nevíte proč by zrovna ČSSD měla prozrazovat

jak bude v případě vlády řešit situaci? Prozradila snad ODS a TOP09 voličům před volbami, že to budou řešit zvyšováním DPH???:-)

4 0
možnosti
VH

Stará kára

13. 3. 2012 20:38
Re: a nevíte proč by zrovna ČSSD měla prozrazovat

No jo. Ale proč volit stranu, která vám neřekne, co udělá.

Jen tak na okraj - očekával někdo na počátku roku 2010 jak hluboká a dlouhá bude krize ve světe a tedy i v EU a tím pádem v ČR?  Kroky vlády jsou vynucené.  ČSSD ví, jaká je situace - může tedy říct (a vyčíslit), jak by ji řešila.

0 0
možnosti
JV

Žadatel

13. 3. 2012 19:00
Hele študente,

až jednou půjdete k volbám, nezapomeňte, že můžete volit i jiné politické strany, než ty současné perlamentní. Bude však vhodné volit tu stranu, která s tou současnou parlamentní nevytvoří po volbách koalici, protože to byste mohl volit zrovna tu současnou parlamentní a vyšlo by to nastejno.;-)

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS